år 2009 lista

Ska väll svara på dom här då!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja jag åkte pulka med mina kompisar för jag har aldrig åkt pulka förrut :D och jag är rädd med det sen så åkte jag vattenkana eller va det nu heter på vattenpalatset :D haha!
2. Höll du några av dina nyårslöften? hade ingen nyårslöfte förra året men i år har jag :)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Som tur var inte
5. Vilka länder besökte du? hAR Inte varit utomlands i år.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010 ? GOthia Cup <3 Love it
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Inget speciellt datum, men  när jag va på gothia cup invigning för första gången.. och jag tycker det va jätte roligt o så!
8. Vad var din största framgång 2009? vet inte :D
9. Största misstaget? Öppnat mig för fel människor ...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag har varit sjuk ja!
11. Bästa köpet? Min Mobil, Kläder och massa saker, Speciellt System Camera
12. Vad spenderade du mest pengar på? Saker typ kläder mobil och så.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Sommaren :D
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009, Sexy bitch arappappapa och Ladies Ladies massa kom inte ihåg va dom andra heter."
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och
16. Vad önskar du att du gjort mer? Umgåtts med mina vänner mera
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Spendera pengar på onödiga saker
18. Hur tillbringar du julen? Med min släkt
19. Blev du kär i år? Ja
20. Favoritprogram på TV? H2oc och vet inte XD
21. Bästa boken du läste i år? Inget
22. Största musikaliska upptäckten? oj vet faktiskt inte...
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Mhm Jag minns inte va jag fick när jag fyllde år i år  hehe
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej....
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hade Kalas Med familjen o så
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? aaaaaaaaaaaaaaa
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Vanligt
29. Vad fick dig att må bra? Min mobil kanske XD vet inte
30. Vilken kändis var du mest sugen på? inget kanske hon dära douzen
31. Vem saknade du? Vet inte
32. De bästa nya människorna du träffade? En del snälla människor på skolan XD


Detta var väl kul, kopiera gärna och gör den på din blogg!

Nyår




   Va ska ni göra ikväll ? ska ni festa eller ?

couse when I leave for the night I ain´t coming back



godmorgon sötnosar och gott nytt år på er!

När jag var liten tyckte jag inte om nyårsafton. Vi hade alltid stora fester hemma med massa folk som skålade, åt och smällde smällare. Jag fick sitta vid barnbordet med alla småbarn och dricka pomac eller trocadero och kolla ut genom fönstret efter smällare... Det var alltid så orättvist, jag som helst av allt ville vara med och smaka på allt, smaka på champanen och vara med de stora där ute när det firade av raketerna. Detta relaterade alltid till att jag började gråta på nyårsafton. Ja, visst kan livet vara orättvist ibland, men när jag tänker efter så tänker jag göra exakt likadant mot mina barn. Man växer upp och får ta del av det när man blir äldre.

Nu ska jag, mamma och Amelie åka och handla all mat. Det kommer bli trerätters och hur gott som helst! Efter det ska jag sova ett tag så att jag orkar med hela natten ;) sen bär det av att träffa lite folk och sedan ska jag vidare till en tjejkompis på förfest, vi drar sedan vidare...

Skriver nog här senare, men om jag inte gör det sköt om er och gott nytt ååååååååååååååår:D

mina nyårslöfte

Ja ni människa ska bara säga en liten sak Min nyårslöfte är att jag ska böra banta typ träna o så :) inte på gym för då orkar jag itne XD liksom äta mindre o röra på sig mera..  och sen så ska jag nog Spara mera pengar inte köpa direkt varje gång dom ger mig pengar :D inte slösa bort pengar på onödiga saker! och sist men inte minns så ska jag   hjälpa och städa hemma XD haha fast jag inte orkar!!! för jag ska ju ha en egen lägenhet sen så ;) Och förresten jag måste börja o lära mig hur man lagar mat för jag kan ingenting när det gäller sånt hemma.. jag kan inte ens laga köttbollar XD jag kan bara koka ris och sticka ägg :) annars så köper jag mat  på affären när det finns ingen föräldrar som ska laga mat till mig :D  hihi


Nu ska jag gå och lägga mig och jag ska bråka med Richard Karlsson på mobilen (Smsa) hihi ska väcka honom XD Godnatt

gott nytt år/önskar peter



Gott nytt år på er alla :) hoppas ni får ha underbar ny år och hoppas alla kommer o ha bättre år som kommer 2010 om ni fattar va jag menar :) tiden går fort..  nu när man är ung sen  man blir jätte gammal sen :)

     -              Jag önskar er Gott Nytt År        -                

                     pUSS

Im back

Förlåt om jag har inte skrivit  mycket dom senaste två dagarna här på bloggen.. har varit upptagen. fast nu ska jag skriva mer o mer igen . Typ vad jag  har gjort idag. Vart i trollhättan  en sväng, vad vi gjorde där var typ ingenting . KOllade på när Felix och hans vänner skejtade. hähä. Fick skjuts till Kusinen och tog bussen hem en :) och sedan så kollade jag på olika mobiler på en katalog för ska ju köpa en ny mobil till mig imorgon liksom ;) Och jag vill ha den hetaste mobil just nu :) sen anyway så va jag och mina två kusiner på bio och kollade på Alvin och gänget 2 den va kass :S bebis film inte min grej liksom.. Så jag hade jätte tråkigt inne på bion i över två timmar :(

Fast nu peppar v itill nyår och dukar våra fat  och slår vi i glasen på årets sista dag.. vi tänker raketer och pyntar oss i takt för ett nytt år är välkommet och kommer tindra som sagt!! haha

Mhm det är en påhittad låt som jag tänkte XD haha
Nu ska jag sova godnatt på er och vi ses imorgon

if you liked it then you should have put a ring on it



Hehehehehhhhh. Nä men rubriken e kanske för jag har en ring på mej och att Robin  spelade låten precis:o Men aja idag vaknade jag av att nån människa  ringde till min telefon 24/7-.- Ville seriöst döda den.. Aja sen ringde jag Robin  och blabla. Efter det typ fixade jag mej o tänkte lägga ut en dagens outfit bild, men pallade inte haha:D Men iaf så sitter jag och Robin här och typ sitter? Hehe nä men vi har packat min väska som Vi ska ha till sthlm:) Nu vet jag fan inte vad vi ska göra men de vi får se;) Ciao!

Ni måste se den här filmen.


            Peter Pan
Köpte den här filmen i onsdag och jag älskar den här filmen har kollat på den för 3 eller 4 gånger nu så otroligt bra :) Ni  dom har inte sett den här filmen så måste ni se det  och ni som har settdet redan får ni väll se den igen om och om :) den är så bra!


Jul är slut nu

Hej folket hur är det med er, har ni haft en bra jul eller ? måste säga att jag har haft jätte bra jul fick massa paket o så :)  
Synd att julen är slut nu för den här året :D Nästa år igen :D fast nu kommer det  nya året :)


God jul på er allihopa :)

Idag är det den 24 december och det är en speciellt dag idag för det är jul :)  och jag önskar alla en Riktigt God jul och att ni får toppen dag med erat familj :) Pojkvänner eller flickvänner!!
Det är ju som sagt en sån här dag som man ska tillbringa med sina närmaste. Äta "god" mat och öppna paket. Själv ska man ju öppna paketet ikväll. vi ska fira hos min moster ikväll i trollhättan som vanligt! Många människor som ska komma.. asså släkten o så!
Inatt fick jag massa SmS :) och det kommer  fler o fler :_)

Nu ska jag Gå och köpa Neutral för att mamma ska tvätta kläder :S sen så ska vi förbereda oss


Sista inlägget för ikväll

Nu ska jag gå och lägga mig börjar och bli trött nu kollade nyss på EN film som heter Love Actually det har något med jul och göra iallafall.. filmen är ganska bra jätte bra faktist såg den på skolan också när vi hade engelska lektion. 



Förresten jag börjar och få massa Smsa nu och dom står god jul :D hihi

dagens låt


The Script : The man Who cant be moved.

Har lyssnat på den hära låten många gånger nu så skön låt och bra låt.. Älskar låten

Några timmar kvar sen är det julafton och musiken ska höjas :D





I was born to make you happy..


Vart köper man sånt ?



jAG Vill Ha SåNt Mössa.. Vill Köpa en Sånt Men Jag vet inte Vart man ska köpa såna sorts av Mössa!! Vart köper man ?

Här får ni bilder på en vacker dag i Sverige när det snöar!










Hoppas det blir mera snö så att man kan gå o åka Pulka och leka ute :) Göra en snögubbe :D


Gomorgon folket

Hejsan Hejsan Gomorgon vaknade nyss... kunde inte sova i natt XD så jag är trött idag :D Idag ska jag bara stanna hemma ska städa i mitt rum och inte göra någonting.. Längtar tills imorgon iallafall för det är julafton :D Får se va jag får för presenter :D hihi! Kollade ute i fönstret imorse det va jätte mycket av snö :S och nu snöar det lite gran igen :)


Här får ni en bild på mig!

idag den 22 december.

 Imorgon Blir det nog att Städa hemma och i mitt rum för det ser stökigt ut. hihi Sen så ska jag nog träffa Richard och adam en liten stund imorgon.. Jag har riktigt julkänsla i hela kroppen, det liksom pirrar  och nervös men vet inte vad :S ? haha Jag tror att det är känslan som hållt sig sen när man var barn, Fast det blir ingen tomten som ska komma den här året iallafall inte som dom andra år :D för vi haft tomten haha! Julklappar och allt spännande som händer, Men Jag hoppas jag får fina paketer o så inte bara dom  små barn  som får massa fina paketer helatiden :/ dom får massa leksaker :(! Ändå så har man denna känslan, riktigt härligt tycker jag.



Här ser ni vi har massa paketet under granen hihi.. och jag och mina kusiner  grejade jul gran!  och det blev jätte fin tycker jag :)


Mhm från vem kan den hära stora paketet till ? Hoppas den är till mig iallafall :D hihi!



Sista inlägget idag är en bild till mig :D hihi!


Åh så snygg..

Hihi Kolla min Nya Header den va jätte snygg tycker jag :) tack vare elina,. det va hon som gjorde hela min blogg från början hon gjorde såna header o så.. Min header nu är jätte snygg :D haha. Har tjatat på henne många gånger att hon ska göra hihi. Men till slut så orkade hon nog inte att jag tjatar på henne så hon gjorde det iallafall XD

  Tack Tack >(

Söndag

Anledningen till att jag inte har skrivit på ett tag är för att mitt internet på något sätt har lagt av men nu fungerar det i alla fall. Men det dröjer väl inte länge förns det snart stängs av igen
Kvällens planer har inte bestämts än men vilket fall som helst blir det en söndag med massa mys. Känner att det är behövligt att ha en Söndag då man inte gör något speciellt.
Det slutar nog med att jag ska bara sitta vid datan och lägga mig i sängen :D ! 

Imorgon blir det först att dra sig mot moster där vi ska baka lussekatter och så. Sen bär det av till o hjälpa dom o sätta såna  på jul gran :D som ska bli riktigt kul (lite ironi i det hela). 

Måste nog vara det spralligaste barnet. Älskar hennes dans! hahah

R.I.P Brittany Murphy

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6322529.ab  Skådespelaren Och sångaren Brittany Murphy är Död.. hon blev bara 32 år gammal. Hon dog av hjärttillstånd det betyder att hennes hjärta stannade :/

Det är kallt idag

Snälla tomten, jag önskar mig en kamera i julklapp!
Igår var  det skolavslutning på skolan och det är  julmys i fullgång här hemma, vi gjorde knäck, marcipan-och-nougat-bollar, cornflakestoppar, ah, allt ni kan tänka er så nu är kylen full av gottigheter!:)
Vaknade tidigt idag och tittade ut - sol och klarblå himmel, snön glittrar på marken, hur härligt? ville följa med ut på pulkaåkning, men känner mig fortrafande inte riktigt frisk... så jag ska nog in till stan en sväng för mig själv  imorgon och köpa de sista julklapparna, tänk att jag fortfarande inte är färdig efter alla pengar jag har spenderat på det... det bränner i plånboken, men det är alla värda:D

I want to hold on to nothing and ride

inte bloggat på ett par dar för jag har varit hos mina kusiner, Dagen började med att jag och mamma vaknade klockan 5 på morgonen, och åt frukost sedan så gjorde vi ordning efter det så körde moster oss till resecentrum och så åkte vi buss till göteborg.. Kom hem klockan 14:00 idag Är så trött kan jag säga bara..
Och förresten min mobil är sönder :@ åh så har inte använt mobil i två dagar... skärmen på min mobil har blivit cp så vi kommer o köpa en ny mobil till mig iallafall!!!!Snart är det jul 6 dagar kvar jipiiee :D sen fyller jag år ;) gött gött hoppas jag får massa dyra presenter :D som vanligt!!!!!

Aja ska lägga mig är så trött kommer skriva lite senare!!!

Jul lov!!!

Jag hann inte och kolla på paradise hotel igårkväll för jag somnade :( fast ska kolla på tv6 stället :) Vet inte ens vem som åkte ut!! :D
Nu är det jul lov så skönt och gott :D Va på skolan idag kom hem nyss hade först lektion sen julmys och sista va vi på aulan och kollade på esteterna som spelade teater o så det va väll gött :D Sen gick jag till bussen efter det :( synd att jag inte pratade med den dära personen, personen va med också i bussen som jag va.. när vi steg ut i bussen så vill jag ju gå fram till den personen liksom o skulle säga god jul (fast jag inte känner honom ) Men personen gick  bah med ANDRA .......... So im so disappointed liksom.. aja whatever..

Ska ut på promenad med becca nu i snön,  hennes hund och kamera ska med ut. Blir trevlans

Sista dagen innan jul lov :D

Jippie så skönt idag är det sista dagen innan jul lov  :D så gött börjar halv 10 idag och så slutar vi nog ungefär 13:00 först så har vi en timmar lektion idag sen lunch sen 30 minuter julmys och så  ska vi till aulan med några linje :D
Idag är jag jätte pigg vet inte varför XD somnade jätte tidigt igår och vaknade runt 4:41 imorse hihi!
Har ont fortffarande i munnen :( så jobbigt :(


HAha så jävla bra att andreas åkte ut på paradise hotel han är så kaxig liksom och tror att han är bäst!

Aja nu ska jag lägga mig lite i sängen sen så ska jag duscha o förbereder mig :D Ciao!!! och det blir nog igen o åka till mina kusiner i trllhättan o sova hos dom för vi ska till göteborg imorgon :( jag och mamma på morgonen! så tråkigt!

It is true.

besvikelse har man stött på flera gånger, speciellt det här året. Ofta blir inte saker som man har tänkt sig. jag trodde att livet skulle vara lätt, men det är tvärtom. Många har svikit och jag har säkert svikt själv. Om nån tycker att jag har gjort det så vill jag be om förlåtelse. Jag trodde på fler av mina vänner som nu har svikt. gett många chanser men sviker ändå gång på gång. Nu har jag tröttnat! jag trodde på än vän, var en av mina bästa vänner. som svek mig väldigt mycket. jag ställde upp för dig, hjälpte dig verkligen. sen när väl jag behöver stöd, så sket du i det. bara pratar bort det problemet. och nu känns det som om jag har väldigt svårt att förlåta dig. dina chanser är tagna. 
men nu vet jag, nu vet jag vilka som är mina riktiga vänner. och jag vet hur ni ställer upp för mig, hur ni uppskattar mig. jag älskar er och ni vet vilka ni är.

Måndag

Nu har en vecka gått och snart är det liksom lov. det känns som det händer igår. det är så mycket har föräldrats på så kort tid liksom. Julen är nu bestämd att fira hemma hos min moster i trllhättan med alla släkt! Kusiner o dom!Ska bli skönt att veta va dom gör. men men
Känns som det händer för mycket nu, jag och jessica är inte tillsammans längre vill inte ta upp varför..

sjukling

sick...
pallar inte ligga hemma längre! redan gjort en prov  idag och början av vårt nya tema.. great!..
och tyvärr kommer jag inte gå till skolan imorgon heller eller jo det ska jag men jag kommer o inte prata .. har sagt till mig själv och nu ska jag fan bli helt frisk innan jag rör på mig!
så antagligen kommer jag missa  det vi har också.. kul att ta igen tre prov sen i januari..Hoppas jag får g på provet :(
men det känns ändå som om jag börjar bli bättre, så det är ju en bra nyhet! har legat och kollat på massvis med 2½ men avsnitt. det gillas! ska kolla på en film nu och sedan återgå till 2½ men.


bara 1 vecka kvar!

hrj

Har haft matteprov nu och det är ganska svåra frågor och hoppas jag klarade mig 


matteplugg

Jag borde sitta med matteboken nu och plugga järnet som förmodligen de flitiga tvärsare gör, men vad synd att jag inte tillhör dem då haha skojar :D jaja ska plugga . Istället väntar jag på att klockan ska slå 10 och en filmrulle börjar. Jag väljer att chilla tills dess. 
 Har varit uppe med kusinen idag i trollhättan  och hoppat lite, vi kravla oss över två 1.10 banor utan några problem och pustade sedan ut. Jag flåsade nog mest, men jag skyller på förkylning och inte dålig kondis. Hade lite julklapp spann med min moster XD sen så jag och min kusin köpte en liten paket till min andra moster haha en chakadoll XD en liten ful docka!!! fast det va jag som betalade iallafall haha XD
jag kommer nog ha de fränaste ridskorna i stallet och askungen kommer glittra mer än alla andra hästar. Spännande.. talade iallafall XD  Skojar!!!!



And all the time you were telling me lies

sitter här och lyssnar på one republic och har precis pratat med adam  som ligger och pratar i sömnen. trodde först han var vaken men det var han tydligen inte. han har en konstig dag idag, pratar i sömnen och kastar snöbollar på mitt fönster för att han vill skrämma mig.  annars har min dag faktist vart bra..tro det eller ej fast promenaden till och från bussen var hemsk, lilla åsa kom på stigande på bussen också så det va väll lite trevligt. annars har jag bara slappat, ska slänga mig i Sängen snart.
Söndag ska jag nog till trollhättan och shoppa lite sedan så måste jag hem och plugga matte för vi har prov sen på måndag.  Kan ingenting liksom XD Well math is not my favorite subjekt at all. det är ju därför :) Nu tänker jag gå o lägga mig så ciao!

When tears come streaming down your face


 
   Älskar Låten :)

Det är faktist rätt mysigt att ligga i soffan och kolla ut på när det är så tråkigt väder XD  med brasan tänd och att inte behöva höra något speciellt mycket alls.. Det är det som är positiv liksom med att vara förskyld. Och man har ingen måsten + att det känns lite skönt att inte behöva ligga i sängen  som annars skulle jag ha gjort XD What to do  va gör ni då ? Just nu lyssnar jag på en bra musik stället innan jag ska  slappar vidare i soffan och kollar på en bra film! Hi hi När jag är endå inne på musik så skulle jag mer än någon just nu vilja ha biljetter till  Melissa hörn, Hon är grym. awesome åhhhhh.
Nu ska jag försöka slänga mig något o äta är också hungrig :O  Matlusen börjar komma sakta men  säkert efter några dagar uppehåll på den fronten!! Puss


Lyssna  på Erik Vinnarlåt!!!



Hihi har bara tråkigt därför XD

Berätta sju sanningar om dig själv:
- att jag hatar att gå i trappor..
- jag älskar att dunka musik!
-Musik är livet för mig
- snubblar ofta :$
- Jag gillar och sjunga
- vill ha sommar, hahah
- jag har dåligt självförtroende

Sex sanningar om hur du var som liten:
- jag var knubbig
- jag var dum på dagis
- gillade och kasta sten på andra XD
- trodde att dom som va ut och jogga sprang efter sina barn
- hatade trånga kläder
- hoppade ner från ballkongen när jag hade utegångsförbud (bodde på första våningen)


Fem sanningar om mitt kärleksliv:
- hmmm..
- hmmmmm...
- kärlek vid första ögonkastet, njaaee kanske.
- finns riktigt många snygga hahahahh
- hahah..


Fyra sanningar om mitt familjeliv:

-  Har föräldrar
- Har släkt
- min familj är bra, hahah
- har två styv storasyster.

Tre sanningar om mitt kompisliv:
-Mhm
- jag kan inte lita på alla
- hm..


Två sanningar om min personlighet:
-  personlig
-  Du

En annan sanning:
- jag kan inte spela kort :/ hahah


Im home

Nu är jag hemma är sjuk trött har jätte ont i min rygg också! ska lägga mig liten stund för att jag vaknade jätte tidigt imorse och att senare ska jag till trollhättan och passa mina små kusiner igen :/ tråkigt  hatar o passa små ban dom är jobbiga XD haha
Har varit i göteborg idag med mamma vi åkte o hälsa på hennes kompis. sedan när klockan va 11 så åkte vi till nordstan och åt på kinarestaurang där.. det är väll gött fast dom har samma meny helatiden fast det är buffe iallafall := så man får ta hur mycket man vill där och jag åt bara en gång XDhaha

Åh nej..

Hjesan gomorgon jag vaknade nyss klockan är 5:19 på morgonen...  vi ska till göteborg idag. Min pappa ska köra oss till resecentrum sen så ska vi åka buss som går till göteborg där! Jag är jätte trött kunde inte sova i natt! :( Aja tråkigt tråkigt


Dagens Låt:

Jipiiee jag hade rätt :D

Haha Erik vann gött med det! Nu ska jga faktist gå o lägga mig nu :D för ska upp tidigt imorgon ska till göteborg med mamma!!!! Grattis till Erik och hans tjej :D GODNATT!!!!

hej.

Hm, datorn har seriösa problem och verkar ha införskaffat sin några vänner. Virus. :( Så måste fixa det, vilket lär blir jobbigt.  Hoho snart är det jul lov bara en vecka kvar till skolan va gött att man får  ta det lugn bara inte bara plugga och har massa läxor!
Är så är jag  törstig, ska hämta något och dricka och sen blir det krypa isäng och kolla på tv!

Erik va bäst!

Såg nyss på Idol och Erik va verkligen bäst och han kommer o vinna idol 2009. HoppAs Många Röstar på honom och inte på calle :S usch!


Du Äger :D  Sista låten vill jag ha på min mobil förresten XD


Aja Idag har jag varit på skolan och hade media lektionen först tills klockan 11:00 vi gick ut och tog kort på statoil för teman är att man ska ta kort på det :S gud va tråkigt.. och det är jätte kallt också hade ingen jacka :( fryser jätte mycket :( hihi Sen så hade vi Lucia vi kollade på lucia liksom :D Det va väll kul o se. Hade ingen svenska idag iallafall så gött med det. A sen efter skolan Så åkte jag till min moster för hon bor i centrum och där har jag stannat ungefär 4 timmar det är sjuk tråkigt :/ har ingenting o göra...

Imorgon ska jag till göteborg med mamma sen så ska jag till mina kusiner i trllhättan o passa dom igen för deras föräldrar ska göra någonting dom ska nog åka nånstnas eller nåt :S tycker inte o passa dom dom är så jobbiga :( sen så ska jag plugga för vi har matteprov  på måndag :/ hoppas jag kommer o klara den proven! vill inte få ig verkligen :(

Fyyyyy



 Men åh Franceska åkte ut på paradise hotel!! tack vare hon dära Erik  :@ Hoppas Hon kommer tillbaka o spöa alla.! Nu ska jag sova godnatt!

Par Ceremoni på paradise hotel.


Mhm Ikväll klockan 21:00 är det par ceremoni på paradise hotel. Vem tror ni åker ut ? :D tror ni att franceska åker ut ikväll eller nån annan åker ut ? Well jag tror att Franceska Stannar kvar på paradise hotel och nån annan åker ut. Jag hoppas Det blir Catja Eller om det inte är catja så är hon dära Jackie eller Hon Nya tjejen har glömt va hon heter XD vill att dom ttre åker ut iallafall. aJA Jag måste gå o lägga mig lite gran fast då kommer jag inte sova inatt då  :( men ska lägga mig lite innan paradise hotel börjar ! hihi

Redovisningen klart!

Usch är jätte trött har redovisat två gånger idag engelska och svenska jag va jätte nervös när jag redovisade svenska inför dom andra och jag redovisade bara med vårat lärare på engelska haha XD Fick väll bra betyg i svenskan, fast vårat engelska läraren sa inte nåt va  jag fick för betyg men jag klarade mig sa hon iallafall.. Nu är redovisningar färdigt iallafall tack gud! Måste plugga jätte mycket med matte för vi har prov nästa vecka måndag :S vill inte få ig vet ni väll :D!  Åt nyss Kycklingvingar och Ris. det va väll gott. imorgon är det lucia på skolan. klockan 11 så ska dom va på media lokalen sånt ska man hinna o kolla på :D


It's like when you loose hope, I don't think you will ever find glory

Har precis kollat på Paradise Hotel.Jag hejar fortffarande på franceska och hoppas det är hon som vinner hela.. Hon dära erik och catja är så jävla bitchig :s Usch men vi får se va som händer imorgon igen :D  för en av tjejerna ska bort. Usch nu är jag så trött så att jag nästan sommnar haha Aja ska nog lägga mig snart och kollar på en film, ! Imorgon är det redovisning och jag tänker på det fortffarande! kommer o slappna av bara när jag har redovisat färdigt :( Vill inte :/ Förresten har idrott imorgon ska till idrotten för jag har inte varit där i ungefär en månad XD haha.   Har inte mycket mer att säga än att jag är sjuukt trött just nu För imorgon börjar lektioner och då måste man ju vara pigg !


Lets have it all

Nu har det gått ett halv år sedan jag började på Magnus Åberg Gymnasiet eller ja, Nästan iallafall. det är en väldigt lång tid men det känns som förra veckan bara. Dom dära tre första dagar gick fortare än jag hann blinka och nu är det snart jullov. Om ett halvår lite mer än ett halvår börjar jag tvåan och det kommer nya Små Nollor... Vart tog tiden vägen ? varför gick det så fort? Jag har lärt mig och så träffas nya människor som  verkat fina, men så fort jag lärt mig känna dom har de varit riktiga skithögar.
Jag är glad att jag valde MagnusÅberg iallafall för det är bäst :D haha Förtyp 4 månader eller 3 månader sedan vill jag bara byta linje till handel eller nåt annat för att jag vill inte gå med mina klasskamrat som jag har nu, men Sen efter ett tag så började jag trivas mera i klassen.Så nu vill jag inte byta linje :D Och jag ser fram emot att tillbringa två och ett halv år till med dom. Usch två¨och ett halv år till och det låter länge men det kommer antagligen bara svicha förbi innan jag hittar säga party typ!! :D

Trörr och stressad.

Det blev ingen redovisning idag i engelskan för mig. för att jag är inte än klar och är inte än beredd så det blir imorgon efter engelska lektionen sa läraren :P Ska berätta om South Afrika. Åh juste förresten jag har två redovisningar imorgon men åh :( Först engelska sen Har jag svenska redovisning efter lunch imorgon :( jga ska berätta om Musik. Jag kommer och dö. haha för jag kommer o bli jätte nervös inför folket imorgon :( Idag är inte min dag iallafall.


Önskelista



 Mhm jag tror jag ska göra som mina små kusiner gör, dom skriver en önskelista asså va dom vill ha som jul klappar haha :D  Så nu sitter jag här med 3 a4 men  punkter vad jag vill ha ? Jag börjar till och med på en tredje.. börja va det :D haha Sen så ska jag göra matte läxan  måste göra tills kapital 4 sen så ska jag göra repetition eller hur det nu stavas det XD För att på måndag nästa vecka har vi matte prov alla som går på ettan ska ha matte prov!! hoppas jag kommer o få g denna gången nu :(/ vill inte få ig..  Sen så måste jag  förbereda mig inför redovisningen på engelskan imorgon.. guest what? jag kan inte utan till  den dära vi ska berätta... för min partner kan man säga är ju tråkigt och så.. hon tror att hon kan allt :S  hon förkalrar ju inte ens va jag ska säga eller vem som ska säga så o så.. :S Kommer o bli katastrof imorgon med redovisningen det kan jag lova... Åhh jag vill byta partner men det är försent :( Sen jag har också redovisning igen på torsdag med svenskan.. ska berätta om music.. kommer o bli jätte nervös där också.. asså jag tycker inte om o stå framför alla :S  då kommer jga och bli nervös o får panik...haha visst det låter roligt :S även på drama varje gång vi ska sitta i en ring efter vi har lyssnat på musik.. så ska man ju berätta va man tänkte  o så.. varje gång  om det är min tur o säga så blir jag direkt skakigt o blir jätte nervös, Usch jag måste förbättra min självförtroende liksom!  men aja Men just nu är jag sugen på o äta donuts och dricka cola :D mums  hihi  Ska nog sova snart :/ börjar bli trött ska upp tidigt imorgon. :(

ta foto så att vi ska inte glömma!!

Minns ni den 3 reklamen? Tror det var 3 i alla fall. Annars telenor. För k800i telefonen. asså jag menar rubriken...



Jag har köpt en sånt system camera som  är d4000 tror jag och jag tror jag ska nog köpa den här nya igen..
Jag har tänkt skaffa mig en ny kamera till . Detta är min plan.  12,3 megapixel. Systemkamera. Kan fånga högupplösta D-filmklipp med ljud. En nikon d5000.
   Den som jag har nu har jag gått mycket  igenom... Och jag vill ha uppdatering nu. :D

This is life

Så jävla negativ inställning överallt hela tiden. Sjukt hur jävla negativt vissa tänker. Man mår ju itne bra av det. Jag vet att jag är negativ själv till mycket, men idag har jag irriterat sönder mig på det. Se något lite posetivt?


Mhm har inte bloggat i tre dagar för att min blogg har varit cp! men nu är den bra :D
Idag har jag varit på skolan slutade 15:30 idag... va jätte trött när jag kom hem usch... Men nu ska jag plugga och så! 

Det är inte ens helg ?

Har varit på överby idag och kollade på idol :D mariette va riktigt bra och eddie med :D dom va skit duktiga!!!!  sen så  träffade jag mina klasskamrat asså helena och tanja och sedan så gick jag med dom sen dess..  Vi stog också i lång kö och väntade på att vi tre skulle signera idolerna men till slut så  va det slut :S haha tanya blev lite sur för att han inte  fick  Niklas autograf liksom XD haha.. sen  när vi åkte till trollhättan så träffaDE vi mikaela också och då sa jag vi hörs på måndag till dom för  min kusin o dom väntar på mig :S sen så åkte vi hem till mina kusiner och så kom den andra ksuiner o åkte vi hem sen för att han ska sova hemma hos oss :( det är jätte jobbigt vill inte att han ska sova hemma... han är så störande!!!
Usch. Ska krypa ner i sängen igen. Se lite på tv o chilla och sådär

Erik vinner :D

Skönt att det är tove som åkte ut.. fast jag tyckte att calle skulle åka ut men aja vi får väll se om han sjunger bättre nästa fredag iallafall,,,, men men jag tror fortffarande att erik vinner :D
Ska sova nu godnatt!


I stay here all the time.

Hmh Jag väntar på att min arm ska dö! haha näe men den har blivit bra nu iallafall... den gör lite ont  inte som förrut som gjorde jätte ont, fast det trycker lite på armen.
 Jag kollade i min kalendar för första gången idag och märkte att vi kanske inte har så slappt som jga trodde vi skulle ha till lovet.... Utan att vi ska ha matte prov innan lovet  :/ åh hatar det,, kommer o få ig säkert igen på matte :(  Matte är den värsta ämne :/  hur ska jag ens klara detta?Mhm ? Sen så läste jag min horoskop idag det är stenbocken och det står  såhär, Kärlek det är så skönt och behagligt runt dig nu och du verkar med rätta nu vara lyckligt med ditt kärleksförhållande. även vänner får du lycka med nu i veckan. arbete/hälsa i den här veckan kan ditt arbetande komma att nå fina resultat. du är en verkligt  idog tillgång för en arbetsgivare. du får glädjande besked och bör vara på ett friskt humör. Ditt ekonomi är det som har med utbildning att göra som kan komma att kosta dig en del.. vinchans i spel är just nu dåligt :D haha spela bara om du känner att du måste och var då sparsam...
Haha min horoskop den här veckan tycker jag va lite roligt... som om jag har kärlek nu eller ? :S neh det har jag inte...Ska studera först innan man ska tänka på sånt! Det har jag tid med det.. hihi!


fredags myss!!

Äntligen är det fredag och det är helg nu :D skönt va ? Kom Hem nyss från skolan slutade 13:45 idag vi fick reda på hur det gick på provet om debat artikel i samhäll.. det gick väll bra för mig jag fick bara g :D hihi...
Jag är jätte hungrig nu :( maten är inte än klar :/ det är kyckling vingar tror jag och sen så ska vi äta ris med det :D i love it!!!!
Ikväll så ska jag kolla på idol, och jag hoppas att Calle åker ut, han är inte bra! Men men alla vet endå att Erik kommer o vinna :D han sjunger bra har snygg röst tycker jag.. medan tove hon byter inte hennes stil när hon sjunger!!! imorgon så ska jag nog åka till överby och kolla på idolerna för dom ska ju komma på etage :D antar att det blir mycket folk o så som kommer o skrika ;O Hoppas vi ska inte till göteborg imorgon på morgonen :( då kommer jag ju vakna klockan 4 och sen så ska vi ta bussen till trollhättan resecentrum  6:13 till göteborg :( det är så tråkigt där vi ska åka,  Hoppas iallafall att det blir ingen imorgon :(
Jaja whatever, ska lägga mig i sängen lite tils kyckling blir klar
så see ya later alligator :D


  Förresten vem tror ni åker ut på idol ?

  Erik :
  Tove:
  Calle:

 Well jag tror iallafall att Calle  åker ut idag!

Din egen vei


 

Jeg sitter her aleine under en mørk stjerne himmel Vinden briser lett mot mitt kinn Tenker på oss to da vi engang var sammen Tankene løper fritt, rundt om kring Tenker du på meg sånn som jeg tenker på deg? Dine øyne sa meg med mer enn jeg forsto Vi trodde alt var bra, mye fint vi skulle ha,Men du valgte å dra din egen vei...
Du ga meg styrke og meningen med livet At du ville gå gjorde vondt Og att jeg måtte vandre alene uten deg Det var en smerte uten like og som jeg savner deg,Jeg undres så, Hvor du er nå? Og jeg håper at jeg engang, vil forstå Hvorfor? Vi trodde alt var bra, mye fint vi skulle ha Men du valgte å dra ....


Trött på att fördomar.


 Hur kan man säga saker om en annan person om man inte ens känner människan ? Det är helt obegripligt för mig.. Jag förstår inte varför ska alla runt omking ljuga och hålla på ? Det löser ingenting i längden, jo du sårare en annan individ, and im tired of it!
Aja iallafall Sitter vid datan nu och segar har ätit precis pankaka och det va jätte gött... Hade tänkt o gå ut och  jogga men fortffarande fruktansvärt ont i min  höger arm, kan knappt röra på den.. aja Stannade hemma idag... har inte varit på skolan,

If you find it, don't let it go


Jag tror jag gnäller för mycket med min sprutan som jag fick igår...  det gör så ont verkligen...
Har inte sovit ett piss inatt för hostan , men det skiter vi i. Nu kööör vi :) Ska lägga mig så förhoppningsvisst kommer jag få sova  mycket i natt :/ vi får se om jag ska till skolan imorgon eller inte.. om jag är inte sjuk :D natti natti

Svinsprutan!


Det gör så ont... fyfan..   Har inte bloggat så mycket på grund av denhära sprutan...  jag sa till kompisar och pratade om denna sprutan och då sa jag till dem att  jag ska göra det på skolan eller aldrig asså om jag ska ta sprutan igår eller inte.. guest what ? dom är inte så dummma.. jag fick lite panik först när läkaren skulle ta sprutan i min arm jag sa vänta :D sen andades jag lite och så frågade hon om jag är beredd nu o så.. Efter Sprutan så gick det väll bra.. fast jag kunde inte sova i natt för det gjorde så ont... skulle stanna på skolan idag  för jag är förskyld o har ont men så sa jag till min mamma att jag ska till skolan stället för jag har daturkunskap prov :Dduktigt jag är :D
Jag ska plugga snart, sen så ska jag lägga mig lite och när klockan 21:00 så ska jag kolla på paradise hotel .

Just think about it.


 Vaknade nyss.. och klockan är runt 5:10 på morgonen... jag är förskyld och kan inte röra min höger hand :S för jag tog sprutan igår... , så antar att det blir ingen skolan idag och att jag ska bara vila mig :/ jag vill gå till skolan :( Men jag Har jätte ont i min arm o så.. och jag bara skriver på vänster hand just nu :( åhhh  sen så kunda jag inte ens sova till sidan om ni fattar jag menar :D

 Aja ska väll lägga mig i sängen igen :/ Bye bye ska skriva mera lite senare :D

bild på hunden


”Hunden måste banta eller dö!! what the hell :S ?


 

Hunden matades med köttfärs och falukorv.

Den kraftiga övervikten gjorde att den knappt orkade gå.

Nu måste hunden bantas – eller avlivas.

Länsstyrelsen i Halland gjorde en oanmäld kontroll hos en hundägare i Varberg. Inspektörerna hittade en kraftigt överviktig hund med tung andning, för långa klor och sekret kring ögonen.

Den 12-åriga tiken klarade inte av att gå längre än runt huset.

– Kosten består av korv, köttbullar, rå köttfärs, frikadeller och ris, skriver inspektörerna i Länsstyrelsens beslut.

Tiken fick inget hundfoder, och enligt Länsstyrelsen fick hunden därmed inte i sig de näringsämnen den behövde.

En veterinär konstaterade några dagar senare att tiken bland annat drabbats av grav tandlossning som orsakat fistelgång.

Nu har Länsstyrelsen beslutat att hunden ska undersökas av en veterinär en gång i månaden.

Om hunden inte blir friskare måste ägaren omedelbart avliva tiken..






Men åh va händer med världen ? nu finns det hundar som måste banta också  bara för dom äter mycket och så därför dom kan inte gå mycket :S :S helt onödigt eller nåt sånt kan jag säga...


klara färdiga gå.

Kom hem nyss.. jag har jätte ont i min arm har fått sprutan för svininfluensa idag på skolan :S hatar o ha sprutan usch!!!
trodde jag dör för sprutan XD haha! Ikväll ska jag plugga och ta det lugn bara! ska inte göra mycket vi får se om jag ska till skolan imorgon eller inte.. Om jag inte blir sjuk då menar jag :D

RSS 2.0