natten

Jag fattar inte igen. Kan fortfarande inte sova. Fortfarande inte sovit en blund. JAG GICK FÖR I HELVETE UPP KLOCKAN FEM IMORSE. Sov ju fan TVÅ OCH EN HALV JÄVLA TIMME. vad är felet?
Jag hatar och va sjuk! fyfan kan inte sova!!

Jipiieeeeeeeeeeeeeeee

Jipieee Blev glad iallafall för att Franceska kommer tilbaka imorgon till paradise hotel :D haha gött nu får vi se va catja säger! om det blir catfight mellan dom två eller inte :D synd att dalin åkte ut iallafall!!!!
Nu ska jag sova

Its so hard to let you go

Nu har jag kollat på 300! Grymt bra film, och äckligt bra gjord. Snuskigt äkta va de. Haha gud va allt e äckligt idag då:D Rekomenderas starkt! Aja som ni ser där under så hittade jag lite skit i kalmar idag. Nu e jag så pank som man kan bli! Seriöst jag har typ 24 kr kvar, i mynt.. + att jag köpte ett rätt dyrt armband som jag inte pallade testa. När jag kom hem kanske jag upptäckte att jag uppskattat min hand lite för mkt. Armbandet var sjävlklart skitstort, tappar fan de när jag har på mej de? Det e ju skitfitn så behåller de ändå hehe. Efter de så har jag suttit här hemma o drygat mej lite, svultit o dragit hem till en liten stackare o hjälpa till att fixa mat till den lille klenisen-.-' Var väl där ett tag sen drog jaghem o kollade på film som sagt:D 
 Förresten så är jag inte pank :)

Its My Life

Idag har jag övningskört och städat och tvättat på den... mjaou!
det är en pick-up, en rosthög men jag älskarn
Har även hittat kamerasladden och bjuder på en trevlig bild.
Nu ska jag hem till mamma, najs jag har blivit förkyld

Cya

jag har aldrig träffat en person som är så lik mig som du


 jag har chillat, galet mycket.

Jag har inte orkat göra ett skit! Och det är så jävla skönt att vakna på morgonen och inse att man inte har några planer för dagen. Att inte vara uttråkad. för det var jävligt längesedan som jag var uttråkad. Jag har relaxat till max nu, så jag är redy for schoool så att säga. fast... det är inte så att jag vill tillbaka till skolan. nej nej, usch och fy och blä. 

Helgen är slut och  Imorgon sätter en ny termin i skolan igång, jag är så sjukt opepp man kan bli. Jag behöver åka utomlands, upptäcka världen, se andra saker. Om jag är uttråkad på någonting så är det skolan, för jag är uttråkad på att ha saker att göra hela tiden. skoltrött är ordet. skoltrött. men skitsamma, life goes on efteråt eller hur? Såvida jag inte dör innan och inser att jag har slösat bort halva mitt liv i skolan... för det är ju typ det man lägger sin tid på. man vaknar 07.00 går till skolan är där till 3 - 4 går hem pluggar till läxor/prov/inlämningar, går och lägger sig. När man inte lever med skolan sover man eller gör annat på helgerna, fast helgerna kan också gå åt till plugg.

nu har jag tråkat ut er riktigt ordentligt om min åsikt om skolan, det finns ju folk som tycker om att gå i skolan också! Kul för er :) ta vara på tiden! najs... Jag skulle också vilja älska skolan.

Nu ska jag spela harrypotter dataspel, hehe

jag undrar hur du fick mig att skratta så
så som ingen, ingen annan har gjort
inte en minut skulle vara tråkig med dig

 

check check

såg new moon som jag sa! VÄRD film! tyvärr fanns inte hela slutet med, men värd att se! ;)
hähä jag vet att jag är efter med att se den men that's me!

paradise är tillbaka :D



jIPPIEE Äntligen Paradise Hotel är tillbaka :D ikväll  börjar det igen  klockan 22:00 - 23:00  och en ny tjej kommer in i huset :) Hihi va skönt.
Imorgon fyller jag år :) grattis till mig hihi...
Ska inte göra så mycket idag.. ska bara va hemma och ta det lugn för jag har  jätte ont i munnen jag fick två blåsor ni vet.. och det görså ont :(

grattis till mig 5 januari




Jipiee Grattis Till Mig för jag fyller år den 5 Januari :D och det är tisdag :) fast på onsdag så ska vi fira hela släkt! för tisdag jobbar dom andra :D haha men men grattis till mig !


Måste börja träna



Måste Börja BANTAAAAAAAAAAAAAA

ehm ?



Så Ser jag ut på nyårsafton XD är så trött haha

RSS 2.0