dagens låt



   Skaffa En Annan tjej - rEBECKA -      Bra låt :D

Jag vill inte!


   Hallå där kollade nyss på paradise hotel. ska lägga mig snart, börjar 10 imorgon men ska endå gå upp och gå till skolan tidigt :).. 

 

Imorgon tisdag ska vi ta sprutan för svininfluensa :O waaa jag kommer nog o få ont eller så kommer jag och börja gråta direkt XD haha är rädd o få  VAccin usch... sen så säger dom att man blir sjuk också och man får ont i kroppen efter man fick den :S  Jag vill inte ta sprutan  men man måste ju annars så dör man :S usch!!!!

dolce and gabbana


Idag höll jag tal. Hög på kaffe. Och kissnödig bortom kissnödig.
Men det gick nog fejnt.

Men på tal om något helt annat:
har ni sett reklamen av och om Dolce & Gabbana? Om inte så visar jag upp skiten här...





Ser ni skillnaden mellan den översta bilden och den nedersta?
Besides the uppenbara att det är en pojk istället för ett kvinnfolk.

mee






  Lady gaga - bad romance - sjuk bra låt!

advent



Idag är det första advent :D jippiee och snart är det jul!    Hoppas det kommer snö nu :( hatar o ha regn helatiden det är så tråkigt :(

kusin

Min kusin till vän

ster hon som har röd tröja






Hello Im back..

Söndag:

Hallå hallå där :D är tillbaka nu så ska skriva varje dag  :) Förlåt om jag har inte skrivit dom senaste dagarna.. orkade inte liksom, och jag hade jätte mycket o göra pluggade o så..
Tre veckor kvar tills det är jul lov gött gött :D Hi hi skönt iallafall med lite lov orkar inte  ha massa läxor o så :)
Idag har jag varit i trollhättan och kollade  på min moster och hennes kille, dom dansade gammaldags eller va det nu heter på odens. Sen så kom mina två andra moster och mina två små kusiner.. dom kollade också. Efter det så gick vi o pratade med min moster som dansade och hennes man, tyckte dom dansade väll bra men det är inte min typ av dans XD Efter det så åkte mina kusiner och deras mamma och jag och dom andra åkte till max och åt, jag valde big mac såklart :D haha Så vi åt där o så.. sen så sa min mosters man att han är inte nojd med max så efter max ska vi till andra restaurang o dricka kaffe o tårta XD så vi åkte ditt då uppe fast jag vet inte va den heter :S haha! sp vi pratade lite o så det är väll kul.,. sen så kollade vi kläder o massa!!!
sen så åkte vi hem..

Lördag:

  Har sovit hos mina kusiner på fredag kväll.. för vi ska åka till göteborg tidigt på morgonen.. så vaknade klockan sex då  sen jag mamma o min styv pappa åkte till göteborg, vi kollade på mediamark det är en affär nära göteborg.. vi kollade på massa grejer typ mobil camera o sånt,.. det var en stor affär.. efter det så åkte vi till ikea och köpte korv med bröd :D det va jätte gött. jag och min styv pappa skrattade när 1 kille köpte massa korvar :S haha... Sen när vi va ute så såg jag tvä hästar.. först så trodde jag att dom va häst men när pappa sa till mig att det va inte häst så  skrattade jag lite :D han sa att det va är ÅSNA :D haha.. När vi va på väg hem så körde vi till mina kusiner och hämtade isabelle för vi skulle åka o kolla på idol i överby med min andra moster och hennes man. fast när vi va där så finns det ju ingen idol och det finns inte så mycket folk.. så vi frågade dom och dom sa att det finns ingen idol då och idol kommer den 5 december :S va sur min kusin blev haha :D sen efter det så körde min moster man mig hem..

Fredag :

Well Har varit på skolan gjorde provet på samhäll jag gjorde den klart och hoppas det får räcka... Sen när jag kom hem så åkte vi till överby och kolla på min kusin för hon o hennes klasskamrat ska sjunga :)Sen åkte vi hem och jag pluggade o så!

Snart ska jga lägga mig skolan igen imorgon :( och paradise hotel börjar klockan 22:00 så :)Jag hejar fortffarande på franceska :D hoppas hon vinner :D haha!!


Åhh så tråkigt det blir

 Åh hejsan förlåt för att jag inte skriv igår. för jag va jätte trött och hann inte för jag hade så mycketo ch göra igår :) Igår har jag varit på skolan slutade 20 i fyra fast dom andra slutade tidigt för dom hade  samhäll prov jag hade också samhäll prov fast på sista lektionen stället för jag hade svenska :S  Hände inte så mycket på skolan tråkigt..
Idag slutar jag 4  först har jag media ämnen tills på lunchen sedan så har jag matte hoppas hon är sjuk igen :D och engelskan med sen sista lektion drama :( vill inte 

ska till bussen nu ciao

23 november

  Well Jag sitter vid datan och lyssnar på en låt som jag inte vet vad den heter XD den är jätte   bra faktist dom sjunger inte men låten är jätte bra :)
 Idag är det måndag slutade tidigt idag är så trött fyfan jag kunde inte sova i natt åh jag försökte sova, jag blundade o så men jag kan inte endå sova.. Har inte sovit nånting, sen så vaknade jag klockan 6 imorse.
Efter skolan så åkte jag lite till stan och shoppade lite. såg två jätte fina tröjor och då köpte jag dom :)  sen så köpte jag sol glass ögon den va jätte cool :DJag har massa fina kläder o så men det är sällan jag använder dom haha XD vet inte varför.
Jag längtar tills på jul lov nu om 3 och halv veckor jag vill bara ta det lugn och inte plugga eller göra så mycket! Hihi. Imorgon är det tisdag jag börjar lite sent iallafall har matte klockan 10:00 fast jag ska endå vakna tidigt imorgon, Jag vet inte ens va dom håller på med matte nu för jag har ju inte varit på skolan i en vecka för jag har varit sjuk.. Sen jag tror på torsdag så har vi Matte prov och jag vill inte få ig :( därför jag måste plugga mycket.. jag är inte så bra på matte så! jag har den dära gröna boken den är andra lättast och jag vill inte ha den dära blåa boken iallafall det är den lättaste.. känns som  om man har den blåa boken så är man så dum och kan inte matte XD haha tycker jag iallafall. Jag fick höra också att bok recension på engelska ska skriva på onsdag :O har jag läst någonting eller ? svaret är nej, jag har inte läst nåt än :P
Sen på Torsdag är det simning tillsammans med MP1B och Bygg Program 1a och guest what, jag tänker inte gå o simma jag vill inte det!! thats it :P

Aja ska äta nu bye bye  Paradise hotel ikväll :D

Har slutat nu.



 Hihi nu har jag slutat ska till stan nu och shoppa klädder. jag finns på mobilen :D ciaio

är i skolan


Är i skolan har rast nu jag börjar snart sen så slutar om jag en timmar :D så ska jag till stan :D och shoppa D


godnatt.

Godnatt! Ska sova nu ska upp tidigt imorgon klockan 4 :D Natti Natti

mätt - Skönhettävling, etc..


  - Usch Nu är jag jätte mätt :O har ätit jätte mycket (a) först så åt jag kyckling med ris sen så  bakade min styvpappa och det va jätte gött..  Så nu sitter jga här vid datan och är jätte mätt haha :D ska nog lägga mig en liten stund sen så ska jag kolla på Paradise Hotel ikväll klockan 10 :D Kollade nyss på Miss Earth 2009  och det va vann är Brazil. Hon va ju bra liksom :)
Imorgon är det skolan igen :( jag börjar klockan kvart över 8 så jag måste vaknde klockan 5 för att förberedda mig, för om jag ska vakna klockan 6 så hinner jag ju inte o äta och så för jag måste ta den bussen som går 10 över 7. Det är jätte jobbigt o vakna på morgonen man vill ju sova mer liksom :D imorgon har jag bara 3 media lektion för jag går på media program :)  Gött att jag slutar tidigt iallafall jag slutar 13:40 sen så ska jag nog till stan i trollhättan och shoppa lite :) Sen så får vi se va som händer imorgon, kanske jag ska gå ut och ta kort också. Ska lägga mig en liten stund :) See ya. Kanske ska skriva lite gran innan jag lägger mig ikväll med :) 






Min önska på jul

Önskar mig inte mycket i julklapp, det är en sak jag önskar mig. Bara en sak, jag önskar mig pengar. Blir mycketmycket enklare. Om jag får pengar kan jag köpa de jag vill ha och då blir allt i min stil, ibland kan de bli fel om någon annan köper grejer. Man blir inte alltid nöjd och man måste lämna tillbaka och så. Inte bra.
Men pengar är vad jag vill ha. Årets julklapp=PENGAR

tog kort på min kusin :D


God morgon Söndag

 
 Inte för jag är speciellt positiv just nu tidigt på morgonen. Det blev ingen Överby idag för att det regnar.. Hatar det här väder, jag vill ha sommar nu fast först vinter!!. Ska bara va hemma idag. Skulle åka till Överby och köpa kläder igen men åh det bara regnar helatiden.

Nobody Nobody But you..



  Ska gå o lägga mig nu är sjuk trött.. Vet inte va jga ska göra imorgon kanske ska bara plugga.. Ska nog inte göra mycket det är ju söndag så man måste bara ta det lugn och så för det är skolan sen nästa dag :P 

Åh jag är så sugen på och äta choklad :D hoppas nån ska ge mig en sånt present när jag är på skolan :D

blablabla


Följ min blogg med bloglovin

 Jag börjar älska bloggen nu :D fast jag vet inte va jag ska skriva :S det blir ju så tråkigt när man inte skriver mycket :/ 
Mhm ska väll säga att förra veckan har jag inte varit på skolan för att jag är sjuk :/ jag va förskyld och hostar jag kräktes också två gånger på skolan usch... Men nu mår jag bättre iallafall :/ Den här veckan som kommer så ska vi vaccinera oss på skolan, mot svininfluensa jag vill inte göra det verkligen men jag måste säger mina föräldrar och så. Jag blir så nervös och jag hatar o vaccinera mig :/ har haft ungefär 4 vaccination nu :(.  Sen efter det så blir man ju sjuk också :/ Fick höra att vi har mycket o göra på skolan mycket läxor o så :S Åh jag har inte gjort svenska artikel jag vet inte ens hur man gör fast insändaren är jag klart. Sen på engelskan så måste vi läsa en bok och  jag har inte läs klart boken sen har vi matte prov jag har inte en aning va som kommer på provet, jag hatar matte usch är inte så bra på det. Jag hoppas jag kommer o klara det iallafall, vill inte få ig i nåt ämne sen på samhäll så ska vi skriva den dära om Eu jag vet inte va dom gjorde föra veckan för jag va ju sjuk :) Aja men hoppas det blir bra. sen en sak till engelskan ska vi redovisa nästa vecka Jag och min partner valde Afrika vi ska redovisa om afrika och hur dom började prata Engelska och vi ska berätta framför klassen :S och det klarar jag inte. Jag  blir nervös o så när jag står framför klassen eller pratar inför klassen .. Jag får panik då.... Aja ska skriva mer senare ska koka ägg nu eller dom dära små korvar vet inte va dom heter XD. Bye!

här kan ni bli medlem :) det är grattis


Snälla bli medlem eller registrera er!

 http://www.gratismode.se/?c=75328 det här är grattis så bli medlem och registrera er :) 


    Löv :D

1,2,3,


Dagens Låt Den låt är faktist bra :D

http://open.spotify.com/track/7eusnHDVdvqjUGAigj77XC


Trött och hungrig <3



  Kom hem nyss från trollhättan.  Är jätte trött,Köpte massa kläder o så. Det enda jag vill just nu är Jul lov fast det är en månad kvar :(..
Just nu siter jag vid datan i mitt rum och lyssnar på Black Eyed Peas - Boom boom Pow heter låten och ikväll klockan 22:00 ska jag kolla på Paradise hotel :D Jag hoppas Att Franceska Vinner hela skiten och jag hoppas Catja och Andreas inte vinner iallafall..   Hihi sen så  ska jag inte göra något mer ikväll ska bara ta det lugn. Är hungrig Också vi skulle äta på Max jag och mina jobbiga små kusiner men när min kusin såg hennes klasskamrat så sa hon till mig nej jag vill hem jag vill inte äta här sa hon bah :S åh jag är så arg fast jag visade inte till henne för kanske hon kommer o säga till hennes föräldrar att jag blev arg på henne XD Jag hoppas att den dära personen som jag såg på bokia jobbar där fortffarande eller  praktiserar :D

Aja Ska försöka sticka ägg :D det är ju det enda jag kan laga  XD jag lagar inte mat hemma så haller.. Och jag orkar inte gå till hemköp  och köpa kyckling heller är jätte trött.. Så det blir nog Ägg och Ris ikväll :D haha.

I don´t wanna run away but I can take it, I don´t understand

 Jag är jätte trött.. Vaknade klockan 10 idag  fast jag somnade halv 2 igårkväll :( Idag ska jag till trollhättan och köpa kläder.. Min kusin ska följa mig :D 
   
sÅNA här ska jag köpa idag.


älskar den tröjan
 
 

    - Love it!
 

Man får väl hoppas på det bästa liksom


 sitter och lyssnar på melissa horn, bra är hon. ska snart gå och lägga mig.. Har gjort en ny blogg fast det va inte jag som gjorde  header o så det va elina tack för henne :D.  
 är proppmätt ha ätit för mycket äppelkaka.. haha! Synd att det är ingen Paradise Hotel idag :D , ha ha och ha. nedå det är as kul att följa och så, men alla är så ja hur ska man säga? dem som har sätt det förstår haha.
nu har jag lovat mig själv att jag ska bli bättre att skriva på bloggen.  Det ska handla om mitt vardags och massa olika :) Hoppas många ska läsa den bara :D men det kommer säkert ta ett tag innnan jag kommer igång här eftersom jag inte riktigt vet hur man gör,hihi
  - AJa vi hörs imorgon ska sova nu.. Ciao..

testaarr

fghjklffsgbn vikmdsssssssssssssssssssssssssssssssssssss
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0